Itself Tools
itselftools
Perekam Video

Perekam Video

Situs iki nggunakake cookie. Sinau luwih lengkap.

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Perekam Video: aplikasi rekaman kamera sing gampang digunakake

  • Panelusuran kanggo recorder video online sing prasaja lan gratis wis rampung! Aplikasi iki minangka perekam video sing gampang digunakake sing ngidini sampeyan ngrekam video nganggo kamera piranti utawa webcam langsung saka browser.

    Rekaman video ditindakake dening browser dhewe supaya keamanan lan privasi sampeyan dilindhungi. Lan mesthi, kanthi dadi aplikasi online, recorder webcam iki ora mbutuhake download utawa instalasi.

    Ora ana watesan panggunaan supaya sampeyan bisa ngasilake video kanthi gratis lan tanpa registrasi.

    Ana menu sing nampilake kabeh webcam lan kamera sing disambungake menyang piranti, kalebu kamera ngarep lan mburi ing piranti seluler. Pilih salah siji lan miwiti ngrekam video nganggo recorder kamera anyar! Umpan video sing dijupuk kamera ditampilake ing app supaya sampeyan bisa ndeleng video sing direkam kanggo gampang lan umpan balik cepet. Yen wis rampung ngrekam video, sampeyan bisa muter maneh utawa ngundhuh langsung menyang piranti.

    Paling apik, video disimpen ing format MP4 sing maximizes kualitas kanggo ukuran file paling luweh. MP4 punika format video Versatile lan hotspot sing bisa diputer ing saklawasé kabeh piranti, supaya sampeyan bakal bisa nransfer lan enggo bareng video sacoro prakteke ngendi wae lan karo sapa wae tanpa kudu padha sumelang ing bab kompatibilitas puter maneh!

Carane ngrekam video?

  1. Yen sampeyan refresh utawa nutup aplikasi web iki sadurunge nyimpen rekaman video, iku bakal ilang.
  2. Yen arep ngrekam kanggo wektu sing suwe, coba rekam dhisik kanggo kira-kira suwene wektu ing piranti sing arep digunakake.
  3. Pisanan klik tombol play kanggo miwiti kamera video.
  4. Saka menu molor, pilih kamera sing arep kanggo ngrekam video saka.
  5. Kanggo miwiti ngrekam, klik tombol rekam.
  6. Kanggo mungkasi ngrekam, klik tombol mandeg.
  7. Kanggo muter maneh rekaman, klik tombol play.
  8. Kanggo nyimpen rekaman video, klik tombol simpen. File MP4 bakal disimpen ing piranti sampeyan.
Gambar bagean fitur

Fitur

Gratis

Perekam video kita gratis digunakake lan ora ana watesan panggunaan supaya sampeyan bisa ngrekam video kaping pirang-pirang sing dikarepake.

Aplikasi web

Aplikasi rekaman video online iki adhedhasar kabeh browser web sampeyan, mula ora ana piranti lunak sing diinstal.

Ora ana data video sing dikirim liwat internet

Video sing sampeyan rekam ora dikirim liwat internet, nggawe aplikasi online kita dadi pribadi lan aman.

Kabeh piranti didhukung

Aplikasi iki bisa digunakake ing kabeh piranti nganggo browser web, supaya sampeyan bisa ngrekam video MP4 ing ponsel, tablet, laptop lan desktop.

Gambar bagean aplikasi web