Itself Tools
itselftools
Видео рекордер

Видео Рекордер

Оваа страница користи колачиња. Научи повеќе.

Со користење на оваа страница, се согласувате со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

Видео рекордер: лесна за употреба апликација за снимање камера

 • Вашата потрага по едноставен и бесплатен онлајн видео рекордер заврши! Оваа апликација е лесен за користење видео рекордер кој ви овозможува да снимате видео со камерата или веб камерата на вашиот уред директно од вашиот прелистувач.

  Снимањето видео го прави самиот прелистувач, така што вашата безбедност и приватност се заштитени. И, се разбира, бидејќи е онлајн апликација, овој рекордер на веб-камера не бара преземање или инсталација.

  Нема ограничување за користење за да можете бесплатно и без регистрација да произведувате видеа онолку често колку што сакате.

  Има мени што ги наведува сите веб-камери и камери поврзани со вашиот уред, вклучувајќи ги и камерите со задна и предна страна на мобилните уреди. Изберете еден од нив и почнете да снимате видео со вашиот сосема нов снимач на камера ! Видеото снимено од камерата се прикажува на апликацијата за да можете да го видите видеото што се снима за погодност и инстант повратни информации. Откако ќе завршите со снимање на видео, можете да го репродуцирате или да го преземете директно на вашиот уред.

  Најдобро од сè, вашите видеа се зачувуваат во формат MP4 што го максимизира квалитетот за оптимална големина на датотека. MP4 е разновиден и пренослив видео формат што може да се репродуцира на речиси сите уреди, така што ќе можете да ги пренесувате и споделувате вашите видеа практично насекаде и со никого без да се грижите за компатибилноста со репродукцијата!

Како да снимате видео?

 1. Ако ја освежите или затворите оваа веб-апликација пред да го зачувате видеото, таа ќе се изгуби.
 2. Ако планирате да снимате подолг временски период, прво тестирајте го снимањето за проценетата должина на времето на уредот што планирате да го користите.
 3. Прво кликнете на копчето за репродукција за да ја стартувате видео камерата.
 4. Од паѓачкото мени, изберете ја камерата од која сакате да снимате видео.
 5. За да започнете со снимање, кликнете на копчето за снимање.
 6. За да го прекинете снимањето, кликнете на копчето за запирање.
 7. За да ја репродуцирате вашата снимка, кликнете на копчето за репродукција.
 8. За да го зачувате видеото, кликнете на копчето за зачувување. На вашиот уред ќе се зачува датотека MP4.
Карактеристики на сликата на делот

Карактеристики

Бесплатно

Нашиот видео рекордер е бесплатен за користење и нема ограничување за користење за да можете да снимате видео онолку пати колку што сакате.

Веб апликација

Оваа онлајн апликација за снимање видео е целосно базирана во вашиот веб-прелистувач, така што не е инсталиран софтвер.

Не се испраќаат видео податоци преку Интернет

Видеото што го снимате не се испраќа преку Интернет, што ја прави нашата онлајн апликација многу приватна и безбедна.

Поддржани сите уреди

Оваа апликација работи на сите уреди со веб-прелистувач, така што можете да снимате MP4 видео на вашиот мобилен телефон, таблет, лаптоп и десктоп.

Слика од делот за веб-апликации