Itself Tools
itselftools

Politika e privatësisë

Përditësimi i fundit 2023-02-03

Kjo politikë e privatësisë është shkruar fillimisht në anglisht dhe është përkthyer në gjuhë të tjera. Në rast të një konflikti midis një versioni të përkthyer të kësaj Politike të Privatësisë dhe versionit në anglisht, do të kontrollohet versioni në anglisht.

Privatësia e përdoruesve tanë ("ju") është jashtëzakonisht e rëndësishme për Itself Tools ("ne"). Në Itself Tools, ne kemi disa parime themelore:

Ne jemi të kujdesshëm për informacionin personal që ju kërkojmë të jepni dhe informacionin personal që mbledhim për ju nëpërmjet funksionimit të shërbimeve tona.

Ne ruajmë informacionin personal vetëm për aq kohë sa kemi një arsye për t'i mbajtur ato.

Ne synojmë transparencë të plotë në mënyrën se si ne mbledhim, përdorim dhe ndajmë informacionin tuaj personal.

Kjo politikë e privatësisë zbatohet për informacionin që mbledhim për ju kur:

Ju përdorni faqet tona të internetit, duke përfshirë: adjectives-for.com, air-local.com, aktuellerstandort.de, buscadorpalabras.com, convertman.com, find-words.com, food-here.com, how-to-say.com, howmanyz.com, image-converter-online.com, itselftools.com, itselftools.com, lokasisaya.id, miubicacionactual.es, mp3-converter-online.com, my-current-location.com, my-location.ca, my-location.uk, mylocationnow.us, ocr-free.com, online-archive-extractor.com, online-image-compressor.com, online-mic-test.com, online-pdf-tools.com, online-screen-recorder.com, other-languages.com, palavras.app, read-text.com, record-video-online.com, rhymes-with.com, send-voice.com, share-my-location.com, speaker-test.com, to-text.com, translated-into.com, txtlingo.com, video-compressor-online.com, voice-recorder.io, webcam-test.com, word-count-tool.com, wordfinder.site

Ju shkarkoni dhe përdorni aplikacionet tona celulare ose "chrome extension" që lidhet me këtë politikë.**

** Aplikacionet tona celulare dhe "chrome extension" tani janë softuer "fundi i jetës", ato nuk janë më të disponueshme për t'u shkarkuar dhe as nuk mbështeten. Ne u rekomandojmë përdoruesve tanë që të fshijnë aplikacionet tona celulare dhe "chrome extension" nga pajisjet e tyre dhe në vend të tyre të përdorin faqet tona të internetit. Ne rezervojmë të drejtën të heqim nga ky dokument referencat për ato aplikacione celulare dhe "chrome extension" në çdo kohë.

Ju ndërveproni me ne në mënyra të tjera të lidhura - duke përfshirë shitjet dhe marketingun

Në këtë politikë të privatësisë, nëse i referohemi:

"Shërbimet Tona", ne po i referohemi çdo faqeje interneti, aplikacioni ose "chrome extension" tonë që i referohet ose lidhet me këtë politikë, duke përfshirë çdo të listuar më sipër, dhe shërbime të tjera të lidhura, duke përfshirë shitjet dhe marketingun.

Ju lutemi lexoni me kujdes këtë Politikë të Privatësisë. NËSE NUK PAJTOHET ME KUSHTET E KËSAJ POLITIKË TË PRIVATËSISË, JU LUTEM MOS QASNI Shërbimet Tona.

Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në këtë Politikë të Privatësisë në çdo kohë dhe për çfarëdo arsye. Ne do t'ju njoftojmë për çdo ndryshim duke përditësuar datën "Përditësimi i fundit" të kësaj Politike të Privatësisë. Jeni të inkurajuar të rishikoni periodikisht këtë Politikë të Privatësisë për të qëndruar të informuar për përditësimet. Ju do të konsiderohet se jeni vënë në dijeni, do t'i nënshtroheni dhe do të konsiderohet se keni pranuar ndryshimet në çdo Politikë të rishikuar të Privatësisë nga përdorimi i vazhdueshëm i Shërbimet Tona pas datës së postimit të kësaj Politike të rishikuar të Privatësisë.

MBLEDHJA E INFORMACIONIT TUAJ

Ne mund të mbledhim informacione për ju në mënyra të ndryshme. Informacioni që mund të mbledhim nëpërmjet Shërbimet Tona varet nga përmbajtja dhe materialet që përdorni, si dhe nga veprimet që ndërmerrni dhe përfshin:

Informacioni personal që na jepni

Ne mbledhim informacione personale që ju na jepni vullnetarisht kur krijoni ose hyni në llogarinë tuaj me ne, ose kur bëni një porosi. Ky informacion mund të përfshijë:

Informacioni personal i dhënë nga ju. Ne mund të mbledhim emra; adresat e emailit; emrat e përdoruesve; fjalëkalime; preferencat e kontaktit; të dhënat e kontaktit ose të vërtetimit; adresat e faturimit; numrat e kartave të debitit/kreditit; numrat e telefonit; dhe informacione të tjera të ngjashme.

Hyrja e palës së tretë. Ne mund t'ju lejojmë të krijoni ose të identifikoheni në llogarinë tuaj me ne duke përdorur llogaritë tuaja ekzistuese, të tilla si llogaria juaj e Google ose Facebook, ose llogari të tjera. Nëse zgjidhni të krijoni ose të identifikoheni në llogarinë tuaj me ne në këtë mënyrë, ne do të mbledhim dhe përdorim informacionin që marrim nga kjo palë e tretë vetëm për qëllimet që përshkruhen në këtë Politikë të Privatësisë ose që ju janë bërë të qarta ndryshe në Shërbimet Tona.

Regjistri dhe të dhënat e përdorimit

Të dhënat e regjistrit dhe përdorimit janë informacione mbi përdorimin dhe performancën që serverët tanë mbledhin automatikisht kur ju aksesoni ose përdorni Shërbimet Tona dhe të cilat ne i regjistrojmë në skedarët e regjistrit.

Të dhënat e pajisjes

Informacion në lidhje me kompjuterin, telefonin, tabletin ose pajisjen tjetër që përdorni për të hyrë në Shërbimet Tona. Kjo mund të përfshijë modelin dhe prodhuesin e pajisjes tuaj, informacione mbi sistemin tuaj operativ, shfletuesin tuaj, plus çdo të dhënë që zgjidhni të jepni.

Qasja në pajisje

Ne mund të kërkojmë qasje ose leje për disa veçori nga pajisja juaj, duke përfshirë Bluetooth-in e pajisjes tuaj, kalendarin, kamerën, kontaktet, mikrofonin, alarmet rikujtuese, sensorët, mesazhet SMS, llogaritë e mediave sociale, hapësirën ruajtëse, vendndodhjen dhe veçori të tjera. Nëse dëshironi të ndryshoni aksesin ose lejet tona, mund ta bëni këtë në cilësimet e pajisjes tuaj.

Të dhënat e reagimit të përdoruesit

Ne mbledhim vlerësimet e yjeve që jepni në Shërbimet Tona.

Të dhënat e mbledhura nga shitësit e palëve të treta

Ne mund të përdorim shitës të palëve të treta, duke përfshirë Google, për t'ju ofruar reklama kur keni akses në Shërbimet Tona. Shitësit e palëve të treta përdorin kuki për të shërbyer reklama bazuar në vizitat tuaja të mëparshme në Shërbimet Tona ose në sajte të tjera interneti. Për më shumë informacion, shihni seksionin "COOKIES DHE TEKNOLOGJI TË TJERA GJUMIMI".

Ju lutemi, vini re se kjo Politikë e Privatësisë mbulon vetëm mbledhjen e informacionit nga ne ("Itself Tools") dhe nuk mbulon mbledhjen e informacionit nga ndonjë shitës palë e tretë.

Të dhënat e mbledhura nga teknologjitë e gjurmimit dhe matjes ***

*** Ne kemi ndaluar përdorimin e Google Analytics në faqet tona të internetit dhe kemi fshirë të gjitha llogaritë tona të Google Analytics. Aplikacionet tona celulare dhe "chrome extension", të cilat mund të përdorin Google Analytics, tani janë softuer "fundi i jetës". Ne u rekomandojmë përdoruesve të fshijnë aplikacionet tona celulare dhe "chrome extension" nga pajisjet e tyre dhe të përdorin në vend të tyre versionet e uebit të Shërbimet Tona (faqet tona të internetit). Prandaj, ne konsiderojmë se e kemi hequr plotësisht përdorimin e Google Analytics në Shërbimet Tona. Ne rezervojmë të drejtën ta heqim këtë seksion nga ky dokument në çdo kohë.

Ne mund të përdorim softuer të palëve të treta, duke përfshirë Google Analytics për, ndër të tjera, për të analizuar dhe gjurmuar përdorimin e Shërbimet Tona nga përdoruesit, burimet e trafikut (demografia e përdoruesve), të dhënat e pajisjes dhe lloje të tjera të dhënash, dhe për të përcaktuar popullaritetin e përmbajtjes së caktuar, dhe kuptoni më mirë aktivitetin në internet.

SI DHE PSE PËRDORIM INFORMACIONIN

Qëllimet për përdorimin e informacionit

Ne përdorim informacionin për ju për qëllimet e listuara më poshtë:

Për të siguruar Shërbimet Tona. Për shembull, për të konfiguruar dhe mbajtur llogarinë tuaj, për të përpunuar pagesa dhe porosi, për të verifikuar informacionin e përdoruesit dhe operacione të tjera që janë të nevojshme për të siguruar Shërbimet Tona. Ose, për shembull, për të konvertuar skedarët tuaj, për të shfaqur një hartë të vendndodhjes tuaj aktuale, për t'ju lejuar të ndani klipet tuaja audio dhe operacione të tjera që janë funksionaliteti kryesor i disa prej Shërbimet Tona.

Për t'ju mundësuar të krijoni ose të identifikoheni në llogarinë tuaj me ne. Nëse keni zgjedhur të krijoni ose të identifikoheni në llogarinë tuaj me ne duke përdorur një llogari të palës së tretë, siç është llogaria juaj Apple ose Twitter, ne përdorim informacionin që na keni lejuar të mbledhim nga ato palë të treta për të lehtësuar krijimin dhe hyrjen në llogarinë tuaj me ne.

Për t'ju ofruar reklama të personalizuara dhe/ose jo të personalizuara. Në seksionin "COOKIES DHE TEKNOLOGJI TË TJERA GJUMIMI", do të gjeni burime për të mësuar më shumë rreth mënyrës se si Google përdor informacionin nga sajtet dhe aplikacionet si Shërbimet Tona, si Google Adsense përdor cookie-t, si të tërhiqeni nga reklamat e personalizuara në faqet tona të internetit dhe se si banorët e Kalifornisë dhe përdoruesit e vendosur në një vend që bie nën objektin e GDPR mund të menaxhojnë cilësimet e privatësisë në faqet tona të internetit.

Për të garantuar cilësinë, për të ruajtur sigurinë dhe për të përmirësuar Shërbimet Tona. Për shembull, duke monitoruar dhe analizuar skedarët e regjistrave të serverit në mënyrë që të mund të rregullojmë problemet e mundshme të softuerit me Shërbimet Tona dhe të kuptojmë tendencat e përdorimit të Shërbimet Tona për të krijuar funksione të reja që mendojmë se do t'u pëlqejnë përdoruesve.

Për të mbrojtur Shërbimet Tona dhe përdoruesit tanë. Për shembull, duke zbuluar incidente sigurie; zbulimin dhe mbrojtjen kundër veprimtarive keqdashëse, mashtruese, mashtruese ose të paligjshme; në përputhje me detyrimet tona ligjore.

Për të menaxhuar llogaritë e përdoruesve. Ne mund të përdorim informacionin tuaj për qëllimet e menaxhimit të llogarisë tuaj me ne.

Për të menaxhuar porositë dhe abonimet tuaja. Ne mund të përdorim informacionin tuaj për të menaxhuar porositë, abonimet dhe pagesat tuaja të bëra përmes Shërbimet Tona.

Për t'iu përgjigjur pyetjeve të përdoruesve. Ne mund të përdorim informacionin tuaj për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja.

Për të analizuar komentet e dhëna nga ju në Shërbimet Tona.

Bazat ligjore për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit

Përdorimi nga ana jonë i informacionit tuaj bazohet në arsyetimin se:

(1) Përdorimi është i nevojshëm për të përmbushur angazhimet tona ndaj jush sipas kushteve të shërbimit të zbatueshëm ose marrëveshjeve të tjera me ju ose është i nevojshëm për të administruar llogarinë tuaj - për shembull, për të mundësuar aksesin në faqen tonë të internetit në pajisjen tuaj ose tarifë ju për një plan të paguar; ose

(2) Përdorimi është i nevojshëm për përmbushjen e një detyrimi ligjor; ose

(3) Përdorimi është i nevojshëm për të mbrojtur interesat tuaja jetike ose të një personi tjetër; ose

(4) Ne kemi një interes legjitim në përdorimin e informacionit tuaj - për shembull, për të ofruar dhe përditësuar Shërbimet Tona; për të përmirësuar Shërbimet Tona në mënyrë që ne t'ju ofrojmë një përvojë edhe më të mirë të përdoruesit; për të mbrojtur Shërbimet Tona; për të komunikuar me ju; për të matur, vlerësuar dhe përmirësuar efektivitetin e reklamave tona; dhe për të kuptuar mbajtjen dhe konsumimin tonë të përdoruesit; për të monitoruar dhe parandaluar çdo problem me Shërbimet Tona; dhe për të personalizuar përvojën tuaj; ose

(5) Ju na keni dhënë pëlqimin tuaj - për shembull përpara se të vendosim skedarë të caktuar në pajisjen tuaj dhe t'i qasemi dhe t'i analizojmë ato më vonë, siç përshkruhet në seksionin "COOKIES DHE TEKNOLOGJI TË TJERA GJUMIMI".

NDARJA E INFORMACIONIT TUAJ

Ne mund të ndajmë informacione rreth jush në rrethanat e mëposhtme dhe me masat mbrojtëse të përshtatshme për privatësinë tuaj.

Shitësit e palëve të treta

Ne mund të ndajmë informacione rreth jush me shitësit e palëve të treta në mënyrë që ne të jemi në gjendje t'ju ofrojmë Shërbimet Tona. Për më tepër, ne mund të ndajmë informacione rreth jush me shitësit e palëve të treta të cilët kanë nevojë për informacionin në mënyrë që të na ofrojnë shërbimet e tyre ose për t'ju ofruar shërbimet e tyre. Këto mund të përfshijnë:

Reklamuesit dhe rrjetet e reklamave

Shërbimet Cloud Computing

Ofruesit e shërbimeve të ruajtjes së të dhënave

Përpunuesit e pagesave

Shërbimet e regjistrimit dhe vërtetimit të llogarisë së përdoruesit

Ofruesi i shërbimit të hartës dhe vendndodhjes

Kërkesat ligjore dhe rregullatore

Ne mund të zbulojmë informacione rreth jush në përgjigje të një thirrjeje, urdhri gjykate ose kërkesë tjetër qeveritare.

Informacion i grumbulluar ose i çidentifikuar

Ne mund të ndajmë informacione që janë grumbulluar ose çidentifikuar, në mënyrë që të mos mund të përdoren më në mënyrë të arsyeshme për t'ju identifikuar.

Për të mbrojtur të drejtat, pronën dhe të tjerët

Ne mund të zbulojmë informacione rreth jush kur besojmë me mirëbesim se zbulimi është në mënyrë të arsyeshme i nevojshëm për të mbrojtur pronën ose të drejtat e Automattic, palëve të treta ose publikut në përgjithësi.

Me pëlqimin tuaj

Ne mund të ndajmë dhe të zbulojmë informacione me pëlqimin tuaj ose në drejtimin tuaj.

TRANSFERIMI I INFORMACIONIT NDËRKOMBËTAR

Shërbimet Tona ofrohen në mbarë botën dhe infrastruktura teknologjike që ne përdorim shpërndahet në vende të ndryshme në vende të ndryshme duke përfshirë SHBA-në, Belgjikën dhe Holandën. Kur përdorni Shërbimet Tona, informacioni për ju mund të transferohet, ruhet dhe përpunohet në vende të ndryshme nga vendi juaj. Kjo kërkohet për qëllimet e renditura në seksionin "SI DHE PSE PËRDORIM INFORMACIONIN".

Nëse jeni rezident në një vend që bie nën objektin e GDPR, atëherë vendet në të cilat informacioni juaj mund të transferohet, ruhet dhe përpunohet mund të mos kenë ligje për mbrojtjen e të dhënave aq gjithëpërfshirëse sa ato në vendin tuaj. Megjithatë, ne marrim masa për të mbrojtur të dhënat tuaja personale në përputhje me këtë Politikë të Privatësisë dhe ligjin në fuqi.

SA KOHA NE RUAJMË INFORMACION

Ne përgjithësisht hedhim poshtë informacionin për ju kur nuk është më i nevojshëm për qëllimet për të cilat ne i mbledhim dhe i përdorim - të përshkruara në seksionin "SI DHE PSE PËRDORIM INFORMACIONIN" - dhe ne nuk jemi të detyruar ligjërisht ta mbajmë atë.

Ne mbajmë regjistrat e serverëve që përmbajnë informacione të mbledhura automatikisht kur ju aksesoni ose përdorni Shërbimet Tona për afërsisht 30 ditë. Ne i ruajmë regjistrat për këtë periudhë kohore në mënyrë që, ndër të tjera, të analizojmë përdorimin e Shërbimet Tona dhe të hetojmë çështjet nëse diçka shkon keq në një nga Shërbimet Tona.

SIGURIA E INFORMACIONIT TUAJ

Ndërsa asnjë shërbim online nuk është 100% i sigurt, ne punojmë shumë për të mbrojtur informacionin rreth jush nga aksesi, përdorimi, ndryshimi ose shkatërrimi i paautorizuar dhe marrim masa të arsyeshme për ta bërë këtë.

ZGJEDHJET

Ju keni disa zgjedhje në dispozicion kur bëhet fjalë për informacionin rreth jush:

Ju mund të zgjidhni të mos përdorni Shërbimet Tona.

Kufizoni informacionin që jepni. Nëse keni një llogari me ne, mund të zgjidhni të mos jepni informacionin opsional të llogarisë, informacionin e profilit dhe informacionin e transaksionit dhe faturimit. Ju lutemi mbani parasysh se nëse nuk e jepni këtë informacion, disa veçori të Shërbimet Tona - për shembull, abonimet që kanë një tarifë shtesë - mund të mos jenë të aksesueshme.

Kufizoni aksesin në informacion në pajisjen tuaj celulare. Sistemi operativ i pajisjes tuaj celulare duhet t'ju ofrojë mundësinë për të ndërprerë aftësinë tonë për të mbledhur informacione të ruajtura. Nëse vendosni ta kufizoni këtë, mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa veçori, si p.sh. gjeoetiketimi për fotografitë.

Vendosni shfletuesin tuaj që të refuzojë cookies. Zakonisht mund të zgjidhni të vendosni shfletuesin tuaj që të heqë ose refuzojë skedarët e skedarëve të shfletuesit përpara se të përdorni Shërbimet Tona, me pengesën që disa veçori të Shërbimet Tona mund të mos funksionojnë siç duhet pa ndihmën e skedarëve të personalizimit.

Nëse jeni banor i Kalifornisë, zgjidhni të hiqni dorë nga shitja e informacionit tuaj personal. Siç përshkruhet në seksionin "COOKIES DHE TEKNOLOGJI TË TJERA GJUMIMI", banorët e Kalifornisë mund, në çdo kohë, të përdorin mjetin e disponueshëm në faqet tona të internetit që shfaqin reklama për të hequr dorë nga shitja e të dhënave të tyre.

Nëse ndodheni në një vend që bie nën objektin e GDPR, mos pranoni përdorimin e të dhënave tuaja personale. Siç përshkruhet në seksionin "COOKIES DHE TEKNOLOGJI TË TJERA GJUMIMI", përdoruesit e vendosur në një vend që bie nën objektin e GDPR mund të përdorin në çdo kohë mjetin e disponueshëm në faqet tona të internetit që shfaqin reklama për të refuzuar pëlqimin për përdorimin e të dhënave të tyre personale.

Mbyllni llogarinë tuaj me ne: nëse keni hapur një llogari me ne, mund të mbyllni llogarinë tuaj. Ju lutemi, mbani në mend se ne mund të vazhdojmë të ruajmë informacionin tuaj pas mbylljes së llogarisë tuaj, kur ai informacion është i nevojshëm në mënyrë të arsyeshme për të përmbushur (ose për të demonstruar pajtueshmërinë tonë me) detyrimet ligjore, siç janë kërkesat e zbatimit të ligjit.

COOKIES DHE TEKNOLOGJI TË TJERA GJUMIMI

Cookies janë skedarë të vegjël të dhënash të ruajtura në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare kur vizitoni një faqe interneti.

Cookies janë ose palë e parë (e lidhur me domenin që përdoruesi po viziton) ose palë e tretë (lidhur me një domen që është i ndryshëm nga domeni që përdoruesi po viziton).

Ne (“Itself Tools”) dhe shitësit e palëve të treta (përfshirë Google), mund të përdorim skedarë kuki, sinjalizues ueb, piksele gjurmuese dhe teknologji të tjera gjurmimi në Shërbimet Tona për të mundësuar funksionet thelbësore dhe për të shërbyer reklama (dhe për të analizuar përdorimin dhe aktivitetin online - shikoni shënimin *** më poshtë).

Cookie rreptësisht të nevojshme

Këto cookie janë thelbësore që Shërbimet Tona të kryejë funksionet bazë dhe janë të nevojshme që ne të përdorim disa veçori. Këto përfshijnë menaxhimin e llogarisë, vërtetimin, pagesën dhe shërbime të tjera të ngjashme. Këto cookie ruhen nga ne (Itself Tools).

Cookie reklamimi

Shitësit e palëve të treta (përfshirë Google) përdorin kuki dhe/ose teknologji të ngjashme gjurmimi për të ndihmuar në menaxhimin e përvojës suaj në internet me ne dhe për t'ju ofruar reklama bazuar në vizitat tuaja të mëparshme ose përdorimin e Shërbimet Tona dhe/ose në faqet e tjera të internetit në internet.

Përdorimi i skedarëve të reklamave nga Google i mundëson asaj dhe partnerëve të tij t'ju shërbejnë reklama bazuar në vizitat tuaja ose përdorimin e Shërbimet Tona dhe/ose faqeve të tjera në internet.

Google mund të përdorë kuki të palës së parë kur skedarët e palëve të treta nuk janë të disponueshme.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë se si Adsense përdor cookies, mund të vizitoni https://support.google.com/adsense/answer/7549925.

Nëse ndodheni në një vend që bie nën objektin e GDPR, faqet tona të internetit që shfaqin reklama ju paraqesin një mjet (të ofruar nga Google) i cili mbledh miratimin tuaj dhe ju lejon të menaxhoni cilësimet e privatësisë. Këto cilësime mund të ndryshohen në çdo kohë duke lundruar në fund të faqes së internetit.

Nëse jeni banor i Kalifornisë, faqet tona të internetit që shfaqin reklama ju paraqesin një mjet (të ofruar nga Google) për të hequr dorë nga shitja e të dhënave tuaja. Këto cilësime të privatësisë mund të ndryshohen në çdo kohë duke lundruar në fund të faqes së internetit.

Të gjithë përdoruesit mund të tërhiqen nga reklamimi i personalizuar në sajtet e internetit dhe aplikacionet (si p.sh. Shërbimet Tona) që janë partnerë me Google për të shfaqur reklama duke vizituar https://www.google.com/settings/ads.

Përndryshe, ju mund të tërhiqeni nga përdorimi i kukive nga një shitës palë e tretë për reklama të personalizuara duke vizituar https://youradchoices.com.

Për më shumë informacion rreth tërheqjes nga reklamat e bazuara në interes, vizitoni Network Advertising Initiative Opt-Out Tool ose Digital Advertising Alliance Opt-Out Tool.

Gjithashtu, siç theksohet në seksionin ZGJEDHJET, ju mund të kufizoni aksesin në informacion në pajisjen tuaj celulare, të vendosni shfletuesin tuaj që të refuzojë skedarët e skedarëve dhe të zgjidhni të mos përdorni Shërbimet Tona.

Kukit e analitikës ***

*** Ne kemi ndaluar përdorimin e Google Analytics në faqet tona të internetit dhe kemi fshirë të gjitha llogaritë tona të Google Analytics. Aplikacionet tona celulare dhe "chrome extension", të cilat mund të përdorin Google Analytics, tani janë softuer "fundi i jetës". Ne u rekomandojmë përdoruesve të fshijnë aplikacionet tona celulare dhe "chrome extension" nga pajisjet e tyre dhe të përdorin në vend të tyre versionet e uebit të Shërbimet Tona (faqet tona të internetit). Prandaj, ne konsiderojmë se e kemi hequr plotësisht përdorimin e Google Analytics në Shërbimet Tona. Ne rezervojmë të drejtën ta heqim këtë seksion nga ky dokument në çdo kohë.

Ne mund të përdorim shitës të palëve të treta, duke përfshirë Google (duke përdorur softuerin e tyre analitik Google Analytics), për të lejuar teknologjitë e gjurmimit dhe shërbimet e rimarketingut në Shërbimet Tona. Këto teknologji dhe shërbime përdorin kuki të palëve të para dhe kuki të palëve të treta, ndër të tjera, për të analizuar dhe gjurmuar përdoruesit Përdorimi i Shërbimet Tona, për të përcaktuar popullaritetin e përmbajtjes së caktuar dhe për të kuptuar më mirë aktivitetin në internet. Për më shumë informacion se si të tërhiqeni nga grumbullimi i të dhënave përmes Google Analytics, vizitoni: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Teknologjitë e gjurmimit të tilla si "web beacons" ose "pixels"

Ne mund të përdorim "web beacons" ose "pixels" në Shërbimet Tona. Këto janë zakonisht imazhe të vogla të padukshme që përdoren shpesh së bashku me skedarët e skedarëve. Por fenerët e uebit nuk ruhen në kompjuterin tuaj siç ruhen cookies. Nuk mund t'i çaktivizoni sinjalet e uebit, por nëse çaktivizon skedarët e skedarëve të uebit, funksionaliteti i sinjalizuesve të uebit mund të kufizohet.

FAQET, SHËRBIMET APO APLIKACIONET E PALËS SË TRETË

Shërbimet Tona mund të përmbajë lidhje me faqet e internetit të palëve të treta, shërbime në internet ose aplikacione celulare që nuk janë të lidhur me ne. Shërbimet Tona mund të përmbajë gjithashtu reklama nga palë të treta që nuk janë të lidhura me ne dhe që mund të lidhen me faqet e internetit të palëve të treta, shërbime në internet ose aplikacione celulare. Pasi të keni përdorur këto lidhje për të lënë Shërbimet Tona, çdo informacion që u jepni këtyre palëve të treta nuk mbulohet nga kjo Politikë e Privatësisë dhe ne nuk mund të garantojmë sigurinë dhe privatësinë e informacionit tuaj. Përpara se të vizitoni dhe të jepni ndonjë informacion për ndonjë faqe interneti të palëve të treta, shërbime online ose aplikacione celulare, duhet të informoheni për politikat dhe praktikat e privatësisë (nëse ka) të palës së tretë përgjegjëse për atë faqe interneti, shërbim online ose aplikacion celular. Ju duhet të ndërmerrni hapat e nevojshëm për të mbrojtur, sipas gjykimit tuaj, privatësinë e informacionit tuaj. Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen ose praktikat dhe politikat e privatësisë dhe sigurisë së palëve të treta, duke përfshirë sajte, shërbime ose aplikacione të tjera që mund të lidhen me ose nga Shërbimet Tona.

POLITIKA PËR FËMIJËT

Ne nuk kërkojmë me vetëdije ose tregtojmë informacion nga fëmijët nën moshën 13 vjeç. Nëse vini re për ndonjë të dhënë që kemi mbledhur nga fëmijët nën moshën 13 vjeç, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur informacionin e kontaktit të dhënë më poshtë.

KONTROLLET PËR KARAKTERISTIKAT MOS GJURME

Shumica e shfletuesve të uebit dhe disa sistemeve operative celulare përfshijnë një veçori ose cilësim Mos-Gjurmo ("DNT") që mund ta aktivizoni për të sinjalizuar preferencën tuaj të privatësisë që të mos monitorohen dhe mblidhen të dhëna për aktivitetet tuaja të shfletimit në internet. Asnjë standard teknologjik uniform për njohjen dhe zbatimin e sinjaleve DNT nuk është finalizuar. Si i tillë, ne aktualisht nuk i përgjigjemi sinjaleve të shfletuesit DNT ose ndonjë mekanizmi tjetër që komunikon automatikisht zgjedhjen tuaj për të mos u gjurmuar në internet. Nëse miratohet një standard për gjurmimin në internet që duhet të ndjekim në të ardhmen, ne do t'ju informojmë për këtë praktikë në një version të rishikuar të kësaj Politike të Privatësisë.

TË DREJTAT TUAJA

Nëse ndodheni në pjesë të caktuara të botës, duke përfshirë Kaliforninë dhe vendet që janë nën objektin e Rregullores së Përgjithshme Evropiane për Mbrojtjen e të Dhënave (i njohur si "GDPR"), mund të keni disa të drejta në lidhje me informacionin tuaj personal, si e drejta për të kërkuar aksesi ose fshirja e të dhënave tuaja.

Rregullorja e Përgjithshme Evropiane për Mbrojtjen e të Dhënave (GDPR)

Nëse ndodheni në një vend që bie nën objektin e GDPR, ligjet për mbrojtjen e të dhënave ju japin të drejta të caktuara në lidhje me të dhënat tuaja personale, duke iu nënshtruar çdo përjashtimi të parashikuar nga ligji, duke përfshirë të drejtat për:

Kërkoni qasje në të dhënat tuaja personale;

Kërkoni korrigjim ose fshirje të të dhënave tuaja personale;

Kundërshtoni përdorimin dhe përpunimin tonë të të dhënave tuaja personale;

Kërkoni që ne të kufizojmë përdorimin dhe përpunimin e të dhënave tuaja personale; dhe

Kërkoni transportueshmëri të të dhënave tuaja personale.

Ju gjithashtu keni të drejtë të bëni një ankesë tek një autoritet mbikëqyrës qeveritar.

Akti i Privatësisë së Konsumatorit në Kaliforni (CCPA)

Akti i Privatësisë së Konsumatorit në Kaliforni ("CCPA") kërkon që ne t'u ofrojmë banorëve të Kalifornisë disa informacione shtesë në lidhje me kategoritë e informacionit personal që mbledhim dhe ndajmë, ku i marrim ato informacione personale dhe si dhe pse i përdorim ato.

CCPA gjithashtu kërkon që ne të ofrojmë një listë të "kategorive" të informacionit personal që mbledhim, pasi ky term përcaktohet në ligj, kështu që ja ku është. Në 12 muajt e fundit, ne kemi mbledhur kategoritë e mëposhtme të informacionit personal nga banorët e Kalifornisë, në varësi të Shërbimeve të përdorura:

Identifikuesit (si emri juaj, informacioni i kontaktit dhe identifikuesit e pajisjes dhe online);

Internet ose informacione të tjera të aktivitetit të rrjetit elektronik (siç është përdorimi juaj i Shërbimet Tona);

Mund të gjeni më shumë informacion rreth asaj që ne mbledhim dhe burimet e atij informacioni në seksionin "MBLEDHJA E INFORMACIONIT TUAJ".

Ne mbledhim informacione personale për qëllime biznesi dhe komerciale të përshkruara në seksionin "SI DHE PSE PËRDORIM INFORMACIONIN". Dhe ne e ndajmë këtë informacion me kategoritë e palëve të treta të përshkruara në seksionin "NDARJA E INFORMACIONIT TUAJ".

Nëse jeni banor i Kalifornisë, ju keni të drejta shtesë sipas CCPA, subjekt i çdo përjashtimi të parashikuar nga ligji, duke përfshirë të drejtën për:

Kërkoni të dini kategoritë e informacionit personal që mbledhim, kategoritë e biznesit ose qëllimeve komerciale për mbledhjen dhe përdorimin e tij, kategoritë e burimeve nga vijnë informacionet, kategoritë e palëve të treta me të cilat e ndajmë atë dhe pjesët specifike të informacionit ne mbledhim për ju;

Kërkoni fshirjen e informacionit personal që mbledhim ose mbajmë;

Hiqni dorë nga çdo shitje e informacionit personal (për më shumë informacion shihni seksionin "COOKIES DHE TEKNOLOGJI TË TJERA GJUMIMI"); dhe

Mos merrni trajtim diskriminues për ushtrimin e të drejtave tuaja sipas CCPA.

Na kontaktoni për këto të drejta

Zakonisht mund t'i qaseni, korrigjoni ose fshini të dhënat tuaja personale duke përdorur cilësimet e llogarisë tuaj dhe mjetet që ne ofrojmë, por nëse nuk jeni në gjendje ose dëshironi të na kontaktoni për një nga të drejtat e tjera, dërgoni kërkesën tuaj në na shkruani duke përdorur informacionin e kontaktit të dhënë më poshtë.

Kur na kontaktoni për një nga të drejtat tuaja sipas këtij seksioni, do të na duhet të verifikojmë që ju jeni personi i duhur përpara se të zbulojmë ose fshijmë ndonjë gjë. Për shembull, nëse jeni përdorues, do të na duhet që të na kontaktoni nga adresa e emailit e lidhur me llogarinë tuaj.

INFORMACION KONTAKT

Nëse keni pyetje ose komente në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni në: hi@itselftools.com

KREDIA DHE LICENCA

Pjesë të kësaj Politike të Privatësisë janë krijuar duke kopjuar, përshtatur dhe ripërdorur pjesë të Politikës së Privatësisë së Automattic (https://automattic.com/privacy). Kjo politikë e privatësisë është e disponueshme nën licencën Creative Commons Sharealike, dhe kështu ne e bëjmë të disponueshme edhe Politikën tonë të privatësisë nën të njëjtën licencë.