Itself Tools
itselftools
Rékam pidéo

Rékam Pidéo

Situs ieu ngagunakeun cookies. Diajar deui.

Kalayan ngagunakeun situs ieu, anjeun satuju kana Istilah Layanan sareng Kabijakan privasi kami.

Perekam Pidéo: aplikasi ngarékam kaméra anu gampang dianggo

  • Pilarian anjeun pikeun parékam pidéo online anu sederhana sareng gratis parantos réngsé! Aplikasi ieu mangrupikeun parékam pidéo anu gampang dianggo anu ngamungkinkeun anjeun ngarékam pidéo nganggo kaméra alat anjeun atanapi webcam langsung tina panyungsi anjeun.

    Ngarékam pidéo dilakukeun ku browser sorangan ku kituna kaamanan sareng privasi anjeun dijagi. Sareng tangtosna, ku janten aplikasi online, parékam webcam ieu henteu peryogi diunduh atanapi dipasang.

    Teu aya wates pamakean supados anjeun tiasa ngahasilkeun pidéo sakedapan anu dipikahoyong gratis sareng tanpa pendaptaran.

    Aya menu nu daptar sadaya webcams jeung kaméra disambungkeun ka alat Anjeun, kaasup deui jeung hareup nyanghareup kaméra dina alat nu bagerak. Pilih salah sahiji sareng mimitian ngarékam pidéo nganggo parékam kaméra énggal anjeun! Feed video anu dicandak ku kaméra dipintonkeun dina aplikasi supados anjeun tiasa ningali pidéo anu dirékam pikeun genah sareng eupan balik instan. Sawaktos Anjeun tos rengse ngarekam video, Anjeun bisa muterkeunana deui atawa ngundeur éta langsung ka alat Anjeun.

    Pangalusna sadaya, video Anjeun disimpen dina format MP4 nu maximizes kualitas pikeun ukuran payil optimum. MP4 mangrupikeun format pidéo anu serbaguna sareng portabel anu tiasa dicoo dina ampir sadaya alat, ku kituna anjeun tiasa nransper sareng ngabagi pidéo anjeun sacara praktis dimana waé sareng sareng saha waé tanpa kedah hariwang ngeunaan kasaluyuan playback!

Kumaha ngarékam pidéo?

  1. Upami anjeun nyegerkeun atanapi nutup aplikasi wéb ieu sateuacan nyimpen rékaman pidéo anjeun, éta bakal leungit.
  2. Upami ngarencanakeun ngarékam kanggo waktos anu lami, uji heula ngarékam pikeun perkiraan panjang waktos dina alat anu anjeun badé dianggo.
  3. Klik heula tombol play pikeun ngamimitian kaméra video Anjeun.
  4. Tina menu dropdown, pilih kaméra nu Anjeun hoyong rekam video ti.
  5. Pikeun ngamimitian ngarékam, klik tombol catetan.
  6. Pikeun ngeureunkeun ngarékam, klik tombol eureun.
  7. Pikeun muterkeun rekaman anjeun, klik tombol play.
  8. Pikeun nyimpen rekaman video, klik tombol simpen. Payil MP4 bakal disimpen ka alat Anjeun.
Fitur gambar bagian

Fitur

Gratis

Perékam pidéo kami gratis dianggo sareng teu aya wates pamakean supados anjeun tiasa ngarékam pidéo saloba-kali anu anjeun pikahoyong.

Aplikasi wéb

Aplikasi ngarékam pidéo online ieu sadayana dumasar kana browser wéb anjeun, janten henteu aya parangkat lunak anu dipasang.

Taya data video dikirim ngaliwatan internét

Pidéo anu anjeun rekam henteu dikirim dina internét, ngajantenkeun aplikasi online kami pribadi sareng aman.

Sadaya alat dirojong

Aplikasi ieu tiasa dianggo dina sadaya alat sareng browser wéb, janten anjeun tiasa ngarékam pidéo MP4 dina telepon sélulér, tablet, laptop sareng desktop anjeun.

Gambar bagian aplikasi wéb